PER MOLTS ANYS MÉS!

Aquest any una de les entitats de la nostra ciutat està d’aniversari. I no penseu que és un aniversari qualsevol. 30 anys es diu molt ràpid però en són molts! Parlem dels Dracs de la Bisbal.

El correfoc és un dels seus trets més distintius però n’hi ha molts altres. Durant l’any organitzen més d’una desena d’actes per fer gaudir els bisbalencs i bisbalenques de la millor manera possible. Qui no coneix el Ball de Nadal, la revetlla de Sant Joan, la Tamborinada o la Promenade, entre altres. Els Dracs són moltes coses però sobretot són tradició, cultura, esforç i dedicació.

El teixit associatiu bisbalenc creix amb l’arribada de noves entitats però conserva l’essència gràcies a les històriques. De part dels Voltors moltes felicitats a tots. Als amics, companys i coneguts de l’entitat que hi col·laboren amb gran implicació i que ho han fet possible. Aquest dissabte, com no podia ser diferent, els voltors participarem de la cel·lebració d’aquest 30 anys a la trobada de bestiari. A partir de les 17:30h Cercavila pels carrers de la Bisbal.

No us ho perdeu!!

Esperem seguir treballant plegats molts anys més!

Per molts anys més, Dracs!