Casal 2015

Durant aquest últims dies hem començat a iniciar els preparatius del Casal Voltors 2015.

Aquest any ja en sumarem 6, 6 anys caminant junts i que gràcies a vosaltres ens anem superant any rere any. És per això que per als més petits es combinaran manualitats i activitats d’exterior. I per als més grans les activitats seran majoritàriament esportives, sortides amb bicicleta, excursions….

I conjuntament farem piscina, excursions, festa de l’escuma…i moltes sorpreses més.

A més, els nens i nenes podran gaudir de dos dies de colònies els dies 29 i 30 de juliol a la casa de colònies Les Orenetes de Borrassà, on es faran activitats de tota mena.

I el més important! Totes aquestes activitats estan incloses dins la quota.

Localització

Les dates del casal són molt àmplies i adaptades a tothom. El casal començarà el dimecres 25 de juny, just després de Sant Joan, i finalitzarà el 31 de juliol. L’horari serà el mateix de 8:30h a 13:30h. L’obertura de portes per a la recollida dels nens serà a les 13:15.

L’espai del casal serà l’Escola Mas Clarà de la Bisbal d’Empordà. Com cada any, la franja d’edat dels participants és de EI-3 a 6è i joves de 1r i 2n ESO.

Tarifes

En el tríptic informatiu trobareu detallat les tarifes del casal així com el període d’inscripcions i tota la documentació necessària que s’ha de portar. Dins la quota del casal també hi ha inclosa una samarreta. A més, hi ha l’opció de comprar-ne una segona per l’import de 10€ (aquesta s’ha de demanar al moment de fer la inscripció)

Oferim servei de menjador! Sempre i quant hi hagi un mínim de 10 infants que en facin ús. L’import del menjador és a part de la quota del casal.

Recordem que no s’acceptarà cap inscripció sense presentar la documentació necessària al moment de la inscripció.

TARIFES

Inscripcions

El periode d’inscripcions será del 8 al 23 de maig de 2015. A continuació trobareu el link per a descarregar el full d’inscripció que caldrà presentar juntament amb la documentació necessària.

INSCRIPCIONS CASAL VOLTORS 2015

Contacte

Telèfons:

Anna Matacàs: 619 625 039
Mar Sala: 690 040 847

correu: [email protected]

Reunió de pares el proper divendres 12 de Juny