Bases de participació La Veu:

  • El concurs consta de dues categories; Sènior i infantil. La categoria infantil és per a participants de fins a 14 anys. La resta de participants queden englobats a la categoria sènior. 
  • Tots els participants de La Veu hauràn d’escollir obligatòriament dues cançons del llistat a interpretar.
  • Tots els participants actuaràn en la primera ronda on el jurat estarà situat d’esquenes a l’escenàri. A mesura que avanci l’actuació cada membre del jurat es girarà, o no, en funció de si creu que aquella és “la veu” bisbalenca del 2017. Per cada membre del jurat que es giri de cares a l’escenàri el participant sumarà 5 punts essent possibles un total de 20.
  • Els dos participants amb la puntuació més elevada de cada categoria obtindràn el pas a la gran final. En cas d’empat en la puntuació serà el públic qui decidirà el pas o no a la gran final dels participants. Durant 5 segons es medirà el soroll realitzat pel pel públic a través un medidor de decibels, El participant que obtingui un nombre més elevat de decibels serà qui obtindrà el pas a la gran final.
  • Els dos participants de cada categoria que passin a la gran final, hauràn d’interpretar la segona cançó seleccionada. Aquesta serà valorada pel jurat qui decidirà quina de les dues veus finalistes de cada categoria és la veu bisbalenca de l’any.
  • Les inscripcions son limitades a 8 participants a cada categoria per rigorós ordre d’inscripció. Data límit: 15/08/2017
La veu

Les inscripcions a la categoria sènior (+14 anys) de la Veu 2017 estan completes. Podeu continuar inscrivint-vos, la vostra inscripció quedarà en llista d’espera en cas que falli algun participant per rigorós ordre d’inscripció. La vostra participació es confirmarà abans del proper 10 d’Agost.

Inscripcions a la veu 2017 tancades. Moltes gràcies a tothom per participar!, La Veu 2017

Llistat cançons:

LLISTAT CANÇONS 2017
NOVETATS CANÇONS 2017