XVII Festa eròtica

Dissabte 28 de Novembre, a partir de les 23:30h. al Pavelló Firal de La Bisbal d’Empordà, Arriba un any més, la festa més calenta de tot l’hivern…la gran FESTA ERÒTICA de LA BISBAL!!!!

Enguany, us presentem un cartell ben atractiu i festiu, perquè com sempre, l’ambient a dins al pavelló sigui d’allò més divertit i calentet.

ELS CATARRES

Puntualment a les 00:30h. començaran ELS CATARRES, on seran a la capital del Baix Empordà per segonda vegada, presentant el seu nou disc BIG BANG! Posaran el llistó ben amunt i ens posaran a 1.000 amb les seves noves cançons i èxits seus…


STREPTEASE

A l’escenari dels STREAPTEASES, els millor streapers masculins i femenins de Catalunya, ens oferiran el show eròtic especial per l’ocasió…. i qui sap si ets un/a dels escollits per pujar d’alt l’escenari i viure-ho d’allò més aprop…. aquest any, promet!!!

The Covers Band

Tot seguit, el grup THE COVERS BAND ens oferiran les millors versions dels anys 80, 90, 00…. i les més actuals, perquè tots els assistents disfrutem al màxim del seu espectacular i frenètic repertori que ens tenen preparat!

DA Dj’s

Per acabar la festa, els nostres DJ’S, DANCE ATTRACTION, ens mostraran tota l’artilleria per posar la cirereta en aquest bonic i únic pastís que us hem preparat. Ho donaran tot…. tu ho faràs???

On puc comprar les entrades anticipades?

PER INTERNET FENT CLIC AQUÍ!

O als punts físics de:

LA BISBAL D’EMPORDÀ (RESTAURANT CAFETERIA L’ESCUT – BAR RESTAURANT LA PLAÇA)

PALAMÓS (ESTIL PERRUQUERS)

PALAFRUGELL (GUITARRES OLIVÉS&BUIXÓ)

TORROELLA DE MONTGRÍ (CASA CIGAR)

Autoritzacions per a menors

En totes les nostres festes donem la possibilitat als menors de 14 a 16 anys a accedir a les festes. Per tal de poder-ho fer cal:

  1. Descarregueu i ompliu el següent full d’autorització firmat pel pare / mare.
  2. Per accedir al recinte caldrà presentar el full  i entrar cada menor acompanyat del seu respectiu pare / mare,  tots amb entrada.
  3. No es retornarà l’import de cap entrada.
AUTORITZACIÓ MENORS