El passat 27 de Novembre, es va celebrar la Festa Eròtica al pavelló firal de La Bisbal d’Empordà. Enguany arribàvem a la 16 edició.

Molta preparació prèvia, una decoració amb boles gegants, cuidar els últims detalls el dia de la festa, grups de renom dins el panorama actual català…. i molt bon ambient amb gent vinguda de tot arreu, varen fer de la festa eròtica, una de les millors festes del 2014.

TXARANGO

Txarango ens va visitar de nou, després d’haver vingut amb nosaltres a la Festa de Carnaval del 2013. Va presentar el nou disc  *SOMRIU*.

Un públic molt entregat, i amb total sintonia amb el grup, va fer que es convertís en una actuació que de ben segur es recordarà durant molt de temps.

Des d’aquí els hi volem donar les gràcies, per haver confiat amb nosaltres novament.

OQUES GRASSES

Ens visitaven per primera vegada a La Bisbal. Presentàven també el nou disc “DIGUE-N’HI COM VULGUIS”. Van oferir un concert  molt dinàmic, i dins la seva bojeria musical ens ho vàren fer passar d’alló més bé.

El moment més calent de la nit, de ben segur va ser quan per sorpresa, en la seva cançó més exitosa del final de concert, es posaren a cantar / ballar… i treure la roba, perquè ja ho diuen, les millors coses passen sense roba…

Com sempre, entre canvis de grup, els streapers més bons de la província, ens oferiren un bon espectacle eròtic tant per homes com per dones. Algú fins i tot, es va atrevir a pujar dalt l’escenari amb ells. I per tancar la nit, un cop més, els dj’s de l’entitat, DANCE ATTRACTION dj’s ens varen fer suar les últimes gotes amb el més nou i el no tant nou del panorama musical.