10a Festa de Carnaval

Ja tenim aquí la Festa de Carnaval més boja i divertida de tot Girona!

No seràs l’únic que no aniràs disfressat, oi? En aquesta festa, tots els assistents compleixen 100% les expectatives, i deixen la vergonya a casa, per tal de passar-ho d’allò més bé! anim’at a posar-te la millor disfressa…. sigues ben original!!!

Enguany, en motiu de ser la 10a. Festa de Carnaval, i en motiu dels nostres 20 anys com a entitat, els Voltors us portem una de les millor festes de Carnaval dels últims temps…. amb l’actuació en directe de LA PEGATINA + ASPENCAT!

LA PEGATINA

Puntualment a les 00:30h. LA PEGATINA posarà ritme i festa des del minut 0. Amb moltes ganes de liar-la, ens oferiran el seu millor repertori per deixar-nos sense alé a tots!

ASPENCAT

Tot seguit, el grup valencià: ASPENCAT present per primera vegada a la capital del Baix Empordà, vindrà especialment per tots aquells que tinguin ganes de saltar, cantar i ballar com mai!

DA Dj’s

Per acabar la festa, els nostres DJ’S ens mostraran tota l’artilleria per posar la cirereta en aquest bonic i únic pastís que us hem preparat. Ho donaran tot…. tu ho faràs?

On puc comprar les entrades anticipades?

PER INTERNET FENT CLIC AQUÍ!

O als punts físics de:

LA BISBAL D’EMPORDÀ (RESTAURANT CAFETERIA L’ESCUT – BAR RESTAURANT LA PLAÇA)

PALAMÓS (ESTIL PERRUQUERS)

PALAFRUGELL (GUITARRES OLIVÉS&BUIXÓ)

TORROELLA DE MONTGRÍ (CASA CIGAR)

GIRONA (DISCOS COLL – Plaça Marquès de Camps)

Autoritzacions per a menors

En totes les nostres festes donem la possibilitat als menors de 14 a 16 anys a accedir a les festes. Per tal de poder-ho fer cal:

  1. Descarregueu i ompliu el següent full d’autorització firmat pel pare / mare.
  2. Per accedir al recinte caldrà presentar el full  i entrar cada menor acompanyat del seu respectiu pare / mare,  tots amb entrada.
  3. No es retornarà l’import de cap entrada.
AUTORITZACIÓ MENORS