Cartell Festa Carnaval la Bisbal 2017

La data; 4 de Març

Torna la festa més esperades de l’any, la més extrovertida i divertida, arriba la que serà una de les millors festes de Carnaval dels últims temps…. amb l’actuació en directe de OQUES GRASSES + GREEN VALLEY!!!

Green Valley

Puntualment a les 00:30h. iniciarà el concert GREEN VALLEY amb la seva sorprenent posada en escena. Amb les seves lletres més reivindicatives i missatges positius, que ens contagiaran del més bon rotllo possible.

Oques Grasses

Tot seguit, tornaran a la capital del Baix Empordà, OQUES GRASSES!!! per posar-nos del revés amb les seves cançons del nou disc YOU PONI. Anats de l’olla com nosaltres i com vosaltres, faran que la festa de carnaval 2017, canviïn el seu títol i podem acabar dient-los-hi…. PONI YOU!!!

I per acabar, els nostres DJ’S DANCE ATTRACTION ens oferiran els millors èxits d’ara i de sempre per fer-nos ballar sense parar.

No seràs l’únic que no aniràs disfressat, oi? en aquesta festa, tots els assistents compleixen 100% les expectatives, i deixen la vergonya a casa, per tal de passar-ho d’allò més bé! anima’t a posar-te la millor disfressa…. sigues ben original!!!

Podeu comprar la vostra entrada anticipada per 10€ a:

Internet: www.elsvoltors.cat/entrades

La Bisbal: Restaurant Cafeteria l’Escut, Restaurant Cafè Escalipatxo i Bisbal Copy.
Palamós: Estil Perruquers
Palafrugell: Guitarres Olivés & Buixó (supermercat Coaliment)
Torroella de Montgrí: Casa Cigar
Girona: Discos Coll (Plaça Marquès de Camps)