17 de Febrer

Ja tenim una nova data al calendari! Us presentem el cartell de la Festa de Carnaval 2018, una de les festes més esperades i divertides de l’any, la nit en que tothom deixa la vergonya a casa. Una nova edició amb un cartell de luxe amb la presència de TXARANGO acompanyats de RADIO HITS i KHARLOSS SELEKTAH DJ! 

Txarango

TXARANGO

Txarango tornen a la Bisbal amb un nou disc sota el braç, “El cor de la Terra”. Després de molts viatges, vivències, molta gent i música, el nou treball de la banda absorbeix tots aquests inputs els quals es veuen reflectits en els 14 temes del seu nou treball. No us perdeu el seu nou directe plè d’energia i alegria! 

RADIO HITS

Tot seguit, sense temps per descansar, arriba la primera radio del planeta amb una banda 100% en directe. Un repertori amb més de 80 hits internacionals que faran que no puguis deixar de cantar i ballar, repassant l’actualitat musical i els grans classics de la radio dels 70’s, 80’s i 90’s.

KHARLOSS SELEKTAH DJ

Per rematar la festa de la millor manera, tindrem entre nosaltres a Kharloss Selektah Dj, movent-se per tots els estils de la musica Jamaicana, des del rocksteady, passant per l’Ska, roots, rub a dub digital, early dancehall fins al hip hop i el basshall més actual compaginant-lo amb dubplates de diferents artistes nacionals i internacionals. 

ENTRADES

Podeu comprar la vostra entrada anticipada per 10€ a:

Internet: elsvoltors.cat/entrades

Punts de venda físics: 

La Bisbal d’Empordà:
Restaurant-Cafeteria L’escut, Bisbal Copy i Restaurant l’Escalipatxo.

Palafrugell:
Botiga Beep

Palamós:
Estil Perruquers

Girona:
Discos Coll (Plaça Marquès de Camps)

Torroella de Montgrí:
Casa Cigar