itaca band

25 de Novembre

Amb l’hivern a tocar, torna el bon rotllo de l’estiu amb la 2a Festa Exòtica de la Bisbal. Enguany tindrem un cartell de luxe on podrem gaudir de les actuacions de ITACA BAND, ORQUESTRA DIVERSIONES i el Dj MARSAL VENTURA!

Itaca Band

Els primers de pujar a l’escenàri seràn els més temeraris de tots, no podria ser ningú més que ITACA BAND amb el seu directe energètic on sonaran els seus millors temes, en especial els del seu darrer Treball “Temerario” amb el qual la banda de Montcada i Reixac ha fet un gran salt a la seva carrera.

Orquestra Diversiones

Tot seguit, sense temps per descansar, arribarà el moment més esbogerrat de la nit, torna amb nosaltres l’ORQUESTRA DIVERSIONES, on debutaràn a l’escenàri de la Festa Exòtica de la forma més animal dins el marc de la seva gira #esmuyfaciltour !

Marsal Ventura

Finalment, per si encara no en tenia-ho prou, el punt i final de la nit el posarà un dels millors dj’s de les terres catalanes, MARSAL VENTURA! Guarda’t forçes perquè et faràn falta per ballar la pluja d’èxits i bona música que ens té preparats!

Orquesta di-versiones

Podeu comprar la vostra entrada anticipada per 10€ a:

Internet: elsvoltors.cat/entrades

Punts de venda físics: 

La Bisbal d’Empordà: Bisbal Copy, Bar Restaurant Escalipatxo i Restaurant Cafeteria L’Escut

Palafrugell: Botiga Beep

Palamós: Estil Perruquers

Torroella de Montgrí: Casa Cigar

Girona: Discos Coll (plaça Marquès de Camps)