Arriba l’hora dels +30

Un cop passada la pàgina de Carnaval, la nostra agenda no s’atura i ja tenim una nova moguda preparada pel proper 28 de Març. A les portes de la setmana santa, torna una de les festes que s’estan convertint en un clàssic amb el pas dels anys, torna la ” festa +30 “

Una nit per fer una mirada en el temps, una nit dedicada “als de la nostra edat”, una nit per tornar a recordar les nits de quan érem uns jovenets!

El menú de la nit que hem preparat per a l’ocasió no és ni mes ni menys que el que ens serviran “El último veneno” acompanyats del P.D. Ivanote.

Els Bisbalencs “El último veneno” obriran la  nit oferint-nos el seu millor repertori dels clàssics de la rumba i el pop-rock espanyol dels 80-90. Finalment i perquè no deicaigui la nit, el P.D. Ivanote ens tindrà preparada una de les seves ja mítiques sessions entre els temes més frescos i els grans “hits” que ens han acompanyat al llarg de tots els anys.

Agafa l’agenda i no t’ho pensis, reserva’t el proper 28 de Març, per viure una cita molt especial a l’Alternativa Bar Musical, vine a viure la Festa +30 !