Casal Voltors 2017

Ja portem unes setmanes preparant aquesta nova edició del Casal Voltors. I la preparem amb la mateixa il·lusió i amb les mateixes ganes que la primera vegada. A l’esquena, però, un llarg bagatge d’experiències, de records, d’encerts i d’errors que fan que, edició rere edició, intentem millorar-lo, intentem fer-lo créixer, intentem convertir-lo en un estiu inoblidable. I aquest no serà menys!

A part de totes les activitats que tenim preparades com excursions, jocs d’aigua, esports, piscina, tallers, gimcanes…els nens i nenes podran gaudir de dos dies de colònies els dies 17 i 18 de juliol a la casa de colònies L’Ocell de Corçà, on es faran activitats de tota mena.
I el més important: totes aquestes activitats estan incloses dins la quota!

Menjador

Oferim servei de menjador, sempre i quan hi hagi un mínim de 10 infants que en facin ús. L’import del menjador és a part de la quota del casal.
Per els usuaris fixes, el preu és de 6,50€. És considera usuari fixe tot aquell nen/a que es quedi tots els dies del casal o que com a molt faltin 1 dia per setmana (5 dies en total del casal). En cas contrari, es consideraran usuaris eventuals, i el seu preu serà de 7,00€..

Tarifes

Primer fill: 190€

Segon fill: 175€

Tercer fill: 145€


Dins la cuota, hi va inclosa la samarreta del casal. A més, hi ha l’opció de comprar-ne una segona per l’import de 10 € (aquesta s’ha de demanar al moment de fer la inscripció)

Inscripcions

El període d’inscripcions serà del 12 al 27 de maig de 2017.
A continuació trobareu el link per a descarregar el full d’inscripció que caldrà presentar juntament amb:
Fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a
Fotocòpia targeta sanitària del nen/a.

En el cas de tenir alguna intolerància/al·lèrgia, cal adjuntar còpia del certificat d’al·lèrgies i/o intoleràncies.

Recordem que no s’acceptarà cap inscripció sense presentar la documentació necessària al moment de la inscripció..

Contacte

Telèfons:

Anna Masgrau: 655 294 129
Marc Quer: 605 308 064

correu: casal@elsvoltors.cat
web: elsvoltors.cat/casal