Comença el comte enrere perquè arribi l’estiu, i amb ell el gran Casal Voltors 2018!

Aquest any sí, aquest any la farem més grossa encara! I si això és possible és gràcies a tots i a totes que des de fa 9 anys ens heu anat fent créixer estiu rere estiu, aportant-nos idees, emocions i moltes coses més, però sobretot, molta il·lusió per seguir millorant i continuar endavant amb aquest gran casal!

A part de totes les activitats que tenim preparades com excursions, jocs d’aigua, esports, piscina, tallers, gimcanes…els nens i nenes podran gaudir de dos dies de colònies incloses amb el preu de la quota, on es faran activitats de tota mena.

Les dates del casal són molt àmplies i adaptades a tothom. El casal començarà el dimecres 27 de juny, i finalitzarà el 31 de juliol. L’horari serà el mateix de 8:30h a 13:30h. L’obertura de portes per a la recollida dels nens serà a les 13:15.

L’espai del casal serà l’Escola Joan de Margarit de la Bisbal d’Empordà. Com cada any, la franja d’edat dels participants és de EI-3 a 6è i joves de 1r i 2n ESO.

Menjador

Oferim servei de menjador, sempre i quan hi hagi un mínim de 10 infants que en facin ús. L’import del menjador és a part de la quota del casal.

Tarifes

Primer fill: 190€
Segon fill: 175€
Tercer fill: 145€

Dins la cuota, hi va inclosa la samarreta del casal. A més, hi ha l’opció de comprar-ne una segona per l’import de 10 € (aquesta s’ha de demanar al moment de fer la inscripció)

Inscripcions

El període d’inscripcions serà els següents dies a la Fàbrica dels Voltors (Antiga fàbrica Sirvent):
4 i 5 de maig
11 i 12 de maig
18 i 19 de maig

A continuació trobareu el link per a descarregar el full d’inscripció que caldrà presentar juntament amb:
Fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a
Fotocòpia targeta sanitària del nen/a.

En el cas de tenir alguna intolerància/al·lèrgia, cal adjuntar còpia del certificat d’al·lèrgies i/o intoleràncies.
Recordem que no s’acceptarà cap inscripció sense presentar la documentació necessària al moment de la inscripció..

Contacte

Telèfons:

Marc Quer: 605 308 064

correu: casal@elsvoltors.cat
web: elsvoltors.cat/casal