Casal Voltors 2016

Durant aquest últims dies hem començat a iniciar els preparatius del Casal Voltors 2016.

Aquest any sí, aquest any la farem més grossa encara!
I si això és possible és gràcies a tots i a totes que des de fa 7 anys ens heu anat fent créixer estiu rere estiu, aportant-nos idees, emocions i moltes coses més, però sobretot, molta il·lusió per seguir millorant i continuar endavant amb aquest gran casal!
Per molts anys poguem continuar gaudint d’aquests fantàstics estius, perquè sense vosaltres no hi hauria casal, perquè el casal sou vosaltres!

A part de totes les activitats que tenim preparades com excursions, jocs d’aigua, esports, piscina, tallers, gimcanes…els nens i nenes podran gaudir de dos dies de colònies els dies 25 i 26 de juliol a la casa de colònies El Ginebró de Vilopriu, on es faran activitats de tota mena.
I el més important: totes aquestes activitats estan incloses dins la quota!

Menjador

Oferim servei de menjador, sempre i quan hi hagi un mínim de 10 infants que en facin ús. L’import del menjador és a part de la quota del casal.
Per els usuaris fixes, el preu és de 6,50€. És considera usuari fixe tot aquell nen/a que es quedi tots els dies del casal o que com a molt faltin 1 dia per setmana (5 dies en total del casal). En cas contrari, es consideraran usuaris eventuals, i el seu preu serà de 7,00€.

Localització

Les dates del casal són molt àmplies i adaptades a tothom. El casal començarà el dilluns 27 de juny, i finalitzarà el 29 de juliol. L’horari serà de 8:30h a 13:30h. L’obertura de portes per a la recollida dels nens serà a les 13:15.
En el cas que es faci ús del menjador, la recollida serà a les 15:00h.

L’espai del casal serà l’Escola Mas Clarà de la Bisbal d’Empordà. Com cada any, la franja d’edat dels participants és de EI-3 a 6è i joves de 1r i 2n ESO.

Tarifes

Primer fill: 190€

Segon fill: 175€

Tercer fill: 145€


Dins la cuota, hi va inclosa la samarreta del casal. A més, hi ha l’opció de comprar-ne una segona per l’import de 10 € (aquesta s’ha de demanar al moment de fer la inscripció)

Inscripcions

El període d’inscripcions serà del 13 al 28 de maig de 2016.
A continuació trobareu el link per a descarregar el full d’inscripció que caldrà presentar juntament amb:
Fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a
Fotocòpia targeta sanitària del nen/a.

En el cas de tenir alguna intolerància/al·lèrgia, cal adjuntar còpia del certificat d’al·lèrgies i/o intoleràncies.
Recordem que no s’acceptarà cap inscripció sense presentar la documentació necessària al moment de la inscripció..

Contacte

Telèfons:

Anna Matacàs: 619 625 039
Mar Sala: 690 040 847

correu: casal@elsvoltors.cat
web: elsvoltors.cat/casal