Festa de Carnaval a La Bisbal

Dissabte 21 de Febrer, a partir de les 23:00h. al Pavelló Firal de La Bisbal d’Empordà, organitzem un any més la festa més divertida i boja de l’any, la festa de CARNAVAL!

Sanjays

Enguany, començarem la nit amb el grup bisbalenc SANJAYS, que presentaran el seu disc oficialment FOOD AND MILK FOR OUR BABIES. De ben segur ens faran entrar amb bona dinàmica i diversió.

Orquestra Di-versiones

Tot seguit serà el torn de l’ORQUESTRA DI-VERSIONES. Tots sabeu molt bé qui són, però aquest cop enceten nova temporada amb el seu TOUR “CON AMOR O SIN AMOR”, però a part d’aixó, ho faran amb l’incorporació de secció de vents. Ara més que mai, els DI-VERSIONES venen amb ganes de liar-la al màxim! Les millors versions cutres, faran furor!!!

Pastorets Rock

I per primer cop a La Bisbal, els PASTORETS ROCK!!! són una banda lleidatana que basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner català, adaptades amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funki, l’ska o el rock dur. Canya pura i dura!

Els nostres dj’s DANCE ATTRACTION, posaran el punt i final a la festa, amb la seva sessió més canyera i ballable dels últims anys. No us ho perdeu!

On puc comprar les entrades anticipades?

PER INTERNET FENT CLIC AQUÍ!

O als punts físics de:

LA BISBAL D’EMPORDÀ (RESTAURANT CAFETERIA L’ESCUT – BAR RESTAURANT LA PLAÇA)

PALAMÓS (ESTIL PERRUQUERS)

PALAFRUGELL (GUITARRES OLIVÉS&BUIXÓ)

TORROELLA DE MONTGRÍ (CASA CIGAR)

Autoritzacions per a menors

En totes les nostres festes donem la possibilitat als menors de 14 a 16 anys a accedir a les festes. Per tal de poder-ho fer cal:

  1. Descarregueu i ompliu el següent full d’autorització firmat pel pare / mare.
  2. Per accedir al recinte caldrà presentar el full  i entrar cada menor acompanyat del seu respectiu pare / mare,  tots amb entrada.
  3. No es retornarà l’import de cap entrada.
AUTORITZACIÓ MENORS