Una festa consolidada

La festa Carnaval de la Bisbal any rere any es va consolidant com una de les festes de Carnaval de referència a la província de Girona. Gran prova d’això és la gran assistència de públic, més de 3.000 persones, la gran majoria disfressats assistien el passat 21 de Febrer al pavelló firal de la Bisbal.

La nit començava ben d’hora a les 23:30h amb l’actuació dels bisbalencs Sanjays presentant el seu nou disc “Food & Milk for our Babes”. Al ritme frenètic de les guitarres i dels sintetitzadors, la gent mica en mica anava omplint al “Celler de can Voltor”.

Cantant di-versiones penjat al sostre al Carnaval Bisbal

El moment més àlgid de la nit fou durant l’actuació de l’orquestra Di-versiones, estrenant per primera vegada la seva secció de vents. Una vegada més el públic va cantar i corejar els grans èxits dels anys 70, 80 i 90, indiscutibles en el reparatori de l’orquestra.

La pinzellada final fou quan l’Albert, cantant de Di-versiones es va deixar caure des del sostre per interpretar la melodia de “Nothing’s gonna change my love for you”. Una any més sorprenent-nos amb alguna sorpresa, en aquest cop inèdita en un concert de l’orquestra Di-versiones.

La nit fou culminada pels lleidatans “Pastorets Rock”, encarregats de fer ballar al public assistent amb les seves peculiars versions de les cançons tradicionals catalanes.

Un any més els Voltors agraïm a tots els assistents a fer de la festa de Carnaval de la Bisbal una de les millors i més divertides festes de Carnaval de la província de Girona. A partir dels propers dies, l’entitat ens posarem mans a l’obra en preparar l’edició de l’any vinent.