GRAN TIO DE NADAL 2015

Amb l’encesa de llums als carrers, el aparadors i cases decorades i amb el nadal a la cantonada, torna el GRAN TIO DE NADAL dels Voltors!

A continuacio us detallem tots els actes que us hem preparat pel cap de setmana del 19 i 20 de Desembre!

Dissabte 19

11:00h : CERCAVILA pels carrers del casc antic de la Bisbal a carrec dels Timbalers dels Voltors, els amics del tambor de Torroella de Montgrí, la batucada Tamborian’s i la vaca de Monells. El punt de sortida serà a la Plaça del Castell, direcció a la plaça Major i finalitzant a la Plaça Germans Sitjar.

11:30h : XOCOLATADA ( Plaça Jacint Verdaguer ) per combatre la fred i escalfar el cos de cares a jugar sense parar als Jocs de Fusta Gegants i amb FEFE i Companyia!

12:00h : FARCELL DE JOCS TRADICIONALS ( Plaça Jacint Verdaguer ) Una cinquantena de jocs de fusta ens recordaran aquells jocs que jugaven els nostres pares i avis. Tothom hi podrà participar, els més petits aprenent a jugar als jocs tradicionals i els més grans recordan moments de la seva infantesa.

17:30h a 20:00h: CAGA TIÓ a la PLAÇA DEL CASTELL. Recorda que perquè el tió pugis fer cagar, alguna coseta de menjar li hauràs de portar!!

Enguany també repatirem el PORTA’M EL XUMET, on la voltora i els voltorets recolliran tots els xumets dels nens i nenes que deixin el costum de xumar. De ben segur que els obsequiaràn amb un detallet!

Gran tió de nadal a la plaça del Castell
Diumenge 20

17:30h a 20:00h: CAGA TIÓ a la PLAÇA DEL CASTELL. Recorda que perquè el tió pugis fer cagar, alguna coseta de menjar li hauràs de portar!!

17:30h a 20:00h PORTA’M EL XUMET, on la voltora i els voltorets recolliran tots els xumets dels nens i nenes que deixin el costum de xumar. De ben segur que els obsequiaràn amb un detallet!

PER a més informació CLICA AQUÍ!