Bases de participació La Veu:

  • El concurs consta de dues categories; Sènior i infantil. La categoria infantil és per a participants de fins a 14 anys. La resta de participants queden englobats a la categoria sènior. 
  • Les inscripcions son limitades a 8 participants a cada categoria per rigorós ordre d’inscripció. Data límit: 14/08/2019
  • Un cop enviada la sol·licitud d’inscripció, es rebrà un primer correu automàtic. Aquest correu no valida l’inscripció, per tal que aquesta sigui efectiva caldrà rebre un segon correu de l’organització confirmant la vostra participació a la Veu 2019. 
  • Es donarà prioritat a les inscripcions dels participants que no hagin cantat mai al VOLTOR KARAOKE/LA VEU. Si la persona inscrita ja ha participat en alguna de les edicions del “Voltor Karaoke” o “la Veu” quedarà automaticament inscrita en una llista de reserva fins el 14/08/2019. En cas d’haver-hi places lliures us confirmarem la vostra participació via mail per rigorós ordre d’inscripció. 
  • No es podran escollir cançons que no apareixin al llistat de cançons adjunt a la pàgina d’inscripció. 
  • Tots els participants de La Veu hauran d’escollir obligatòriament dues cançons del llistat a interpretar.
  • Tots els participants actuaran en la primera ronda on el jurat estarà situat d’esquenes a l’escenari. A mesura que avanci l’actuació cada membre del jurat es girarà, o no, en funció de si creu que aquella és “la veu” bisbalenca del 2019. Per cada membre del jurat que es giri de cares a l’escenari el participant sumarà 5 punts essent possibles un total de 20.
  • Els dos participants amb la puntuació més elevada de cada categoria obtindran el pas a la gran final. En cas d’empat en la puntuació serà el públic qui decidirà el pas o no a la gran final dels participants. Durant 5 segons es medirà el soroll realitzat pel pel públic a través un medidor de decibels. El participant que obtingui un nombre més elevat de decibels serà qui obtindrà el pas a la gran final.
  • Els dos participants de cada categoria que passin a la gran final, hauran d’interpretar la segona cançó seleccionada. Aquesta serà valorada pel jurat qui decidirà quina de les dues veus finalistes de cada categoria és la veu bisbalenca de l’any.
INSCRIPCIONS COMPLETES! Gràcies a tots per participar

Llistat cançons:

LLISTAT CANÇONS 2019
ATENCIÓ: No es poden sol·licitar cançons no incloses als llistats adjunts