Dissabte 2 de Juliol

El dissabte nit de carpes sempre és la nit reina de totes les edicions, enguany com a una de les cel·lebracions principals dels 20 anys de l’entiat, us hem preparat una autèntica festassa amb un cartell de luxe!

ZOO

El conjunt Valencià de moda ens visitarà dins el marc de la seva nova gira per fer-nos gaudir de tot el seu repertori amb el seu característic estil rap-electrònic. Us recomenem que no us perdeu la seva actuació a la festassa dels 20 anys, tant si els coneixeu com si no, de ben segur que no us deixaràn indiferents!

ORQUESTRA DIVERSIONES

Com ja sabeu, no els cal presentació, els Di-versiones tornen amb la seva nova gira “Echame a mi la culpa tour” amb un repartori refrescat i l’energia, alegria i simpatía que els caracterítza. Prepareu-vos per moure l’escalet, de ben segur que no deixaràn a ningú quiet!

Finalment per rematar la nit, com no podia ser diferent tindrem a l’escenari els nostres dj’s voltors fins que aconsegueixin acabar amb les nostres energies!

Per a més informació podeu descarregar el tríptic oficial dels 20 anys de Voltors adjunt a continuació o entrar al nostre pàgina de facebook!

TRÍPTIC 20 ANYS VOLTORS