Tot seguit, sense temps per descansar, ens deixarem endur per la tribu més sonada! DR. PRATS ens portaràn amb el seu “FESTRIBAL” fins al punt més àlgit de la nit on sonaràn els èxits del seu darrer treball Aham Sigah.

Ben lluny de que els ànims puguin decaure, ja per tancar la nit, el DJ i locutor de “El matí i la mare que el va parir” de RADIO FLAIXBAC, CARLES PEREZ ens portarà la sessió més fresca, afrodisíaca o inclús picant d’èxits que encapçalen totes les llistes del moment!

PREU ENTRADA: 10€ (Anticipada i taquilla).

La tardor època de canvis, canvis de temperatura, d’armari, d’hora… I els Voltors també estem de canvis!!

Tens ganes de tornar ni que sigui per una nit a viure l’ambient estiuenc i calorós de les nits d’Estiu? El proper 26 de Novembre no et perdis la FESTA EXÒTICA al Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà. Una nit diferent, plena de sorpeses i amb un cartell ben atractiu i festiu perquè l’ambient sigui d’allò més divertit i exòtic!

Si pensem en exòtic segur que ens ve al cap quelcom salvatge i ANIMAL. Ells seràn els encarregats d’engegar la festa i treure’t de dins aquell instint primari que portes dins. Vine a gaudir del “mastissatge més animal”, com els defineix la revista enderrok, del seu primer disc “Més enllà de les paraules”

26 de Novembre a les 23:30h!