Comença el casal!

Comença el casal carregat de molts nens, monitors, il·lusions i ganes de jugar. Com que ha començat un dijous tenim 2 dies que ens van molt bé per aprendre’ns els noms de tots i fer amics amb jocs de coneixença
Així que tots hem començat fent diversos jocs per aprendre’ns els noms de tots nosaltres i els dels monitors! El resultat ha estat excel·lent!

I tot seguit cada grup ha fet la presentació del tema de la setmana! El primer que tenim per treballar és la terra! Ens esperen uns dies plens d’activitats i moltes sorpreses.

Els TRENCALOSSOS ens hem entretingut a treballar amb la natura del pati i fer uns murals amb ells. Cada trencalòs ha fet servir la seva imaginació perquè en sortís un resultat excel·lent!

Els AUFRANYS ens ho hem passat d’allò més bé fent jocs de relleus, jugant a futbol, però el que més desitjàvem i necessitàvem per combatre aquesta calor era fer jocs d’aigua! I així ho hem fet!
A on hem rigut molt ha estat a la Gimcana d’intercanvi per les diferents botigues de la Bisbal que ens han preparat els nostres monitors!

Els VOLTORINYUS la primera setmana ha estatn intensa. El sol d’estiu ens ha fet la guitza quan quan hem anat amb bicicleta fins al bicipark de Vulpellac, però també ens ho hem passat molt bé fent cabrioles. Tampoc ens han faltat els jocs d’aigua!

GALERIA D’IMATGES