DEL 14 AL 18 D’AGOST DE 2019

Amb l’agost a tocar, ens emociona presentar-vos un any més tota la nostra programació que us hem preparat per aquesta Festa Major 2019. Prepareu les vostres samarretes, carrageu les piles i disposeu-vos per disfrutar de valent! 

L’ESPAI

Les portes de l’espai es tornen a obrir novament amb una programació de luxe, meridada amb bon beure i bon menjar. Mishima, Sense Sal, Orquestra Maribel, The Best Of, Litus3 i el último veneno son algunes de les actuacions que podreu gaudir tot degustant els nostres platets, tot amb un ambient familiar.

Feu un cop d’ull al llibret de festa major adjunt en aquesta pàgina per descobrir-ne tota la programació. 

ACTES TRADICIONALS

Mantenim novament tots els actes ja organitzats en anys anteriors, aquest any sense novetats. La Festa de l’Escuma el dia 14 donarà el tret de sortida a la resta d’activitats de Festa Major. La Menuda festa i la Menuda festa de l’escuma el dia 15 seran el preludi de l’Empordà Holi Festival que enguany s’ha reubicat al parc infantil 9 de Març. El 17 per concloure aquest apartat, la plaça del castell es vestirà novament de gala per rebre les veus bisbalenques del 2019. 

NO T’HO POTS PERDRE!

SAMARRETES FESTA MAJOR 2019

No us oblideu d’equipar-vos per aquesta Festa Major. Ja tenim aqui les samarretes 2019 amb el disseny inspirat amb la temàtica d’enguany, un dels super herois més famosos de la factoria Marvel, el capità America, en la seva versió més bisbalenca. 

DESCARREGA’T I CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ