VIVAC AL CASAL

Hem començat aquesta segona setmana de casal fent el Pagès de Ferro els TRENCALOSSOS i els AUFRANYS. Aquest l’hem portat a terme al passeig per el seu ampli espai, i creieu-nos que no eren pas fàcils les proves:
Quants titits ets capaç de contar? 1 titit, 2 titits…
I el llançament de la sabata a veure qui del grup la llança més lluny?
O això mateix amb una fregona ben molla?
Doncs aquestes eren algunes de les proves que ens havien preparat els monitors. Mireu les imatges i ho veureu!

Els TRENCALOSSOS, aquesta segona setmana de casal, amb aquesta calor ens hem amagat pels boscos de la zona, hem decidit fer una sortida per Castell d’Empordà, passant pel Mas de les Voltes i acabant el Puig de Sant Ramon! Només hem buscat ombra per poder amagar les nostres banderes.

Els AUFRANYS, hem pintat un test i a més hi hem plantat un enciam. A veure si els han cuidat bé i us l’heu pogut menjar! Hem continuat fent jocs d’aigua ja que ens està fent molta calor. I jocs variats al passeig tampoc han faltat!

Els VOLTORINYUS agafem la bici i visitem Casavells tot pedalant. També han vingut amb nosaltres els AUFRANYS. Com que fa molta calor decidim fer jocs d’aigua i remullar-nos les idees.

El dimecres tots junts cap a la piscina hem anat! I amb aquesta calor tota l’estona ens hem banyat!

I finalment la activitat més divertida de la setmana que tant TRENCALOSSOS com AUFRANYS com VOLTORINYUS ens esperàvem: el VIVAC! Hem rigut, hem passat por els que hem volgut i alguns de nosaltres hem aguantat desperts tanta estona que l’endemà quan hem fet el Gran Prix, estàvem tots ben adormits.

GALERIA D’IMATGES