El proper dissabte 13 de maig, els Voltors assistirem a la nit del Tararot de Tàrrega dins el marc de la Festa Major de Maig de la ciutat. La nit del Tararot és espectàcle en forma d’obra teatral de gran format protagonitzat per bestiari festiu i popular català. El Voltor serà el nostre actor participant.

Els origens i significat

Els seus inicis es remonten al maig del 2006, quan dins la festa Major de Tàrrega es va presentar la primera “Cervavila Nocturna”, un espectàcle de carrer en el qual s’interpreta un succés que ocorragué a Tàrrega l’any 1325 i en el que es narra la mort d’un joglar apadregat a causa d’una disputa amorosa. L’espectàcle ha anat evolucionant al llarg dels anys, d’una versió més narrativa fins a l’espectacle visual i participatiu que és actualment. No fou fins el 2010 que l’espectacle de la ma de l’Associació Guixanet rebé el nom actual de “La nit del Tararot”

Pels qui no n’hagueu sentit a parlar mai, us deixem a continuació les imatges de la passada edició. No cal dir, que per part dels Voltors ens fa especial il·lusió poder participar i formar part d’un acte cultural de tal magnitud.