Arriba l’estiu i amb ell les VOLTOR CARPES. Aneu-vos preparant que els propers 26, 27 i 28 de Juny tenim preparat un cap de setmana frenètic per donar la benvinguda a les nits d’estiu!

FESTA MOJITO

El primer plat del cap de setmana serà el DIVENDRES 26 a la nit on torna la FESTA MOJITO! Enguany amb l’actuació del grup de versions LITUS4. Tal i com es descriuen ells, “LITUS 4 és una banda de rock peculiar. A vegades som U2, REM, Police, Beatles o Michael Jackson.”. Finalment per acompanyar aquest estrellat tindrem el dj LUCKY LU que ens farà ballar amb els millors èxits tant moderns com clàssics.
No t’ho pensis i vine vestit de blanc per l’ocasió!

Voltor carpes 2015

NIT DE CARPES

De segon plat i com a plat principal tenim LA GRAN NIT DE CARPES el DISSABTE 27 per la nit, la nit més boja, la nit de Dj’s amb els millors dj’s bisbalencs! Dj cris, Dj Torrebruno, PD Ivanote i els dj’s de la casa, els DA dj’s ens brindaràn una sessió non-stop a partir de les 23:30h fins que se’ns acabin les forces.

GIN AFTERNOON PARTY

Finalment ja de per postres tenim la tarda del DIUMENGE 27, més relaxada, a les 19:00h amb la GIN AFTERNOON PARTY amenitzada amb una collita selecta dels millors temes del Dj Albert Lladó ex Dj de “Can Met” i seguit a les 20:00h de l’actuació de MIQUEL ABRAS acompanyat de tota la seva banda!

Tot això acompanyat a partir de les 18:00h de la ZONA KIDS amb tallers, inflables i l’actuació dels timbalers dels Voltors!

No t’ho pensis ni un moment i vine a gaudir d’un cap de setmana únic on tot els actes són GRATUÏTS!!