Divendres 1 de Juliol – Festa Mojito

Arrenquen les nits a la fresca de l’estiu, el dia és llarg i la nit es jove i com ja va essent tradició, les voltor carpes arrenquen amb la festa més dolça, la més salsera, la Festa Mojito! Enguany amb un cartell de luxe, amb un dels grups que ens ve acompanyant al llarg d’aquests 20 anys

The Covers Band

Els Palamosins tornen a pujar a l’escenari de Carpes amb més força que mai, amb un nou repartori que farà les delicies del públic. Ja sabeu, des dels èxits més actuals a les cançons que mai ens deixaràn de fer ballar o cantar, és l’hora del rock&roll!

I per acompanyar als covers tindrem la presència del pistoler més ràpid de l’Empordà, el dj Lucky Luu!

Diumenge 3 de Juliol – Gin Afternoon Party

Una altre de les festes més consolidades de les Voltor carpes no podía faltar en aquesta edició tan especial. Enguany a partir de les 19:00h, podrem gaudir d’un paladar musical molt fi, el del Dj Caramelito! Ell ens conduirà a l’actuació de Joan Rovira!

Joan Rovira

Joan Rovira és l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després del llançament del seu primer treball, el cantautor ha traspassat la barrera de la música de carrer als grans escenaris. Serà un plaer poder gaudir de la seva música acompanyats d’un bon Gintonic.

Complementant la Gin Afternoon Party, tornem a tenir la zona d’inflables i tallers per a què els més menuts també puguin gaudir d’una tarda de Voltor Carpes!

Hora: 19:00h
Lloc: Pista skate park la Bisbal – Polígon industrial l’Aigüeta

Per a més informació podeu descarregar el tríptic oficial dels 20 anys de Voltors adjunt a continuació o entrar al nostre pàgina de facebook!

TRÍPTIC 20 ANYS VOLTORS